Startpagina

Bio

Yvon (1971) is geboren en getogen in Flevoland. Na 17 jaar als verloskundige in deze regio te hebben gewerkt, legt ze zich sinds drie jaar volledig toe op het maken van eigen muziek.

In januari 2010 verscheen haar debuutalbum: Unconditional Love. In 2011 kwam een live album uit van haar concert en de derde live cd HOME zag in 2013 het levenslicht... Yvon begeleidt zichzelf op piano/vleugel of gitaar en ze speelt oa. samen met contrabassist Mark Dekkers, saxofonist/gitarist David Wildschut, op percussie Martin Verdonk of Paul Tuinte op cajon en gitarist André Hanekamp.

Yvon heeft al vele optredens verzorgd tijdens evenementen, beurzen, feesten, lezingen en (eigen) concerten, waaronder in de Meerpaal in Dronten.

Inmiddels legt Yvon zich vooral toe op haar ‘muzikaal verhaal’. Tijdens dit muzikaal verhaal (dat ook op maat gemaakt kan worden) vertelt Yvon het verhaal achter de liedjes, die voor een groot deel te maken hebben met bewustwording. Muziek opent harten en op deze manier mag Yvon mensen raken of mogelijk inspireren om ook de weg van hun hart te volgen en hun grote droom of passie te verwezenlijken.
Als ambassadrice van het volgen van je passie en het leven vanuit je hart is dit haar op het lijf geschreven…

Momenteel is Yvon bezig met een nieuw Nederlandstalig album "Zijn" waar afgelopen 6 mei 2014 het nummer 'kind in mij" van is gelanceerd. Het volgende nummer "dichterbij dan ooit" zal in juni 2014 worden gelanceerd....Ik wens jullie heel veel luisterplezier toe. Mijn speciale dank gaat uit naar alle mensen die op een liefdevolle manier hebben meegewerkt aan het tot stand komen van de muziek, het maken van de website en naar alle mensen die me op een positieve manier hebben gestimuleerd om ondanks dat het wel eens tegen zat toch door te gaan…

Liefs Yvon