Startpagina

home

zondag 10 april thuisconcert Yvon in Dronten
Zondag middag 10 april geef ik een intiem thuisconcert. Ik ga allerlei liedjes spelen vanuit mijn eigen repertoire (piano, zang, gitaar) Je wordt ontvangen met een kopje thee/koffie en iets lekkers. Inloop vanaf 14.30 uur. Aanvang 15.00 - 17.00 uur. Als je interesse hebt stuur een mail naar mailto:info@yvon-music.com (vergoeding €15,00 per persoon)


zondag 24 januari thuisconcert yvon in Dronten
Zondag middag 24 januari geef ik een intiem thuisconcert. Ik ga allerlei liedjes spelen vanuit mijn eigen repertoire (piano, zang, gitaar) Je wordt ontvangen met een kopje thee/koffie en iets lekkers. Inloop vanaf 14.30 uur. Aanvang 15.00 - 17.00 uur. Als je interesse hebt stuur een mail naar mailto:info@yvon-music.com (vergoeding €15,00 per persoon)Gratis proefles mindfulness-meditatie op 26 januari
Op dinsdagavond 26 januari verzorgt Yvonne Tuinte van 20.00 - 21.00 uur een gratis proefles Mindfulness-meditatie in Dronten. De les wordt gegeven in het nieuwe dans centrum van Joy4-all aan het agripark 2 oost in Dronten. Vanaf 2 februari start aansluitend een serie van 10 meditatielessen, iedere dinsdagavond. Na elke les is er gelegenheid om na te praten onder genot van een kopje thee.

Mindfulness helpt je om meer balans, zorgzaamheid, controle, rust en plezier in je leven te ervaren. Door de aandachtsoefeningen (meditaties) kom je vanuit de automatische piloot in het ‘nu”. Je leert om aandacht te geven aan het moment zelf en nieuwe keuzes te maken in plaats van te blijven reageren vanuit oude patronen. Vooral als je veel last hebt van piekeren of veel stress in je leven ervaart kan mindfulness welkome handvaten geven.

Je kunt de mindfulness-mediatielessen gebruiken als een aanvulling op al bestaande mindfulness-ervaring of als je al eens een mindfulness cursus hebt gevolgd. Ook mensen die nog nooit hebben gemediteerd of aandachtsoefeningen hebben gedaan, zijn van harte welkom. Uiteraard zijn ook zwangeren en hun partner van harte welkom. Bij voldoende belangstelling zal er een aparte avond voor zwangeren en partners worden gegeven.

Voor vrijblijvende informatie of aanmelden voor de proefles stuur een mail naarmailto:info@yvon-music.com


Augustus 2015
Hier weer even een kleine update, want we hebben niet stilgezeten. Vanaf september begin ik met het geven van mindfulness meditatie lessen hier in Dronten op de maandagavond. Hieronder daarover meer. Als mindfulness trainer heb ik besloten om me extra te gaan verdiepen en begin ik in september met een postacademische opleiding tot eerste graads mindfulness trainer aan de Radboud UMC in Nijmegen. Daar heb ik erg veel zin in. We verzorgen elke maand een workshop "mindful zwanger zijn" in de yoga studio Anna in Zeewolde en regelematig geef ik op locatie voorlichting/ workshops wat mindfulness voor je kan betekenen in de zwangerschap ( nav van ons boek "mindful zwanger zijn" )
Maar ook muzikaal gaat het gewoon door. Deze maand hoop het liedje "Rainbow" te kunnen presenteren wat ik bij studio Mediasaloon heb opgenomen samen met Andre , Coen en Ferry.... Binnenkort komen er weer data voor concerten en openbare optredens op de website..... je bent van harte welkom!


Gratis proefles mindfulness-meditatie

let op datum van proefles op 31 augustus is gewijzigt naar 7 september!!


Op maandagavond 31 augustus verzorgt Yvonne Tuinte van 19.30 - 20.45 uur een gratis proefles Mindfulness-meditatie in Dronten. Vanaf 7 september start aansluitend een serie van 14 meditatielessen, iedere maandagavond. Na elke les is er gelegenheid is om na te praten onder genot van een kopje thee.

Mindfulness helpt je om meer balans, zorgzaamheid, controle, rust en plezier in je leven te ervaren. Door de aandachtsoefeningen (meditaties) kom je vanuit de automatische piloot in het ‘nu”. Je leert om aandacht te geven aan het moment zelf en nieuwe keuzes te maken in plaats van te blijven reageren vanuit oude patronen. Vooral als je veel last hebt van piekeren of veel stress in je leven ervaart kan mindfulness welkome handvaten geven.

Je kunt de mindfulness-mediatielessen gebruiken als een aanvulling op al bestaande mindfulness-ervaring of als je al eens een mindfulness cursus hebt gevolgd. Ook mensen die nog nooit hebben gemediteerd of aandachtsoefeningen hebben gedaan, zijn van harte welkom. Uiteraard zijn ook zwangeren en hun partner van harte welkom. Bij voldoende belangstelling zal er een aparte avond voor zwangeren en partners worden gegeven.

Yvonne Tuinte is verloskundige, mindfulness trainer, singer/songwriter en mede auteur van het boek “mindful zwanger zijn’ Daarnaast volgde ze verschillende trainingen, waaronder de training MBCP ( mindfulness based childbirth and Parenthing) bij Nancy Bardacke en volgt ze nu de postacademische opleiding “ Mindfulness” aan het Radboud UMC in Nijmegen.

Voor vrijblijvende informatie of aanmelden voor de gratis proefles of reeks meditatie lessen stuur een mail naar info@yvon-music.com


November 2014
Het is eindelijk zover. Afgelopen 18 november is ons nieuwe boek met cd “Mindful Zwanger Zijn”, dat ik samen met Anna van Amsterdam heb geschreven in opdracht voor WIJ jonge ouders, gelanceerd. Het boek ligt inmiddels in veel winkels en is online te verkrijgen op www.mindfulzwangerzijn.nl en bij alle grote boekenaanbieders op het internet.
Mindful Zwanger Zijn is een unieke methode om je zwangerschap, bevalling én de periode na de geboorte van je baby bewust te ervaren. Zonder dat het veel tijd en inspanning vraagt, leer je eenvoudig te onthaasten en ontspanning te vinden. Zo creëer je ruimte voor jezelf en leer je luisteren én vertrouwen op je eigen gevoel. Ook maak je zo al contact met je (ongeboren) baby. Tevens leer je in het ‘nu’ te blijven zodat je beter kunt omgaan met eventuele angst en pijn bij de bevalling.


In februari 2015 beginnen wij ook met het geven van workshops “mindful zwanger zijn’ zowel in de studio van Anna in Zeewolde als in Thermen Bussloo in maart en april ( voor aanmelden zie www.mindfulzwangerzijn.nl ) Wil je ons live ontmoeten? Van 25 febr tot 1 maart verzorgen wij op woensdag, vrijdag en zaterdag live demonstraties op het grote podium bij de 9 maanden beurs in Rai Amsterdam.

oktober 2014
Momenteel zijn we druk bezig met de afronding van de CD bij het boek "Mindful Zwanger Zijn" wat ik samen heb geschreven met Anna van Amsterdam. Deze geheel nieuwe methode is ontwikkeld om angst en stress te verminderen in de zwangerschap en je bewust te maken van je zelf en het zwangerschapsproces. Het omvat naast meditaties, (gezongen)affirmaties, muziek,ademhalings- en oefeningen van uit de Yoga en Chi neng Chi qong handvaten om beter om te gaan met stress en angst in de zwangerschap. Het boek zal worden gelanceerd op 18 november en wordt uitgegeven door WIJ Media, van WIJ jonge ouders. Ik ben erg blij met deze ontwikkelingen omdat naast mijn ervaringen als verloskundige, mijn eigen geschreven muziek nu ook mijn verhaal over bewust "worden" en "zijn" allemaal bij elkaar samen komen, aangevuld met de mooie oefeningen van Anna ( yoga en Chi neng docente)

Maart 2014
Een mooi en vroeg voorjaar...een ontluikend begin van iets.... En zo voelt het voor mij ook. Er staat een hoop op stapel dit jaar. Allereerst een stel nieuwe nummers, waarvan ik er binnenkort meerdere zal uploaden op youtube. Ik ben een leuke samenwerking aangegaan met Andre Hanenkamp van de rockschool in Dronten. Samen zijn we erg geinspireerd ;-) en hebben onder ander het nummer "kind in mij" , "ik hou van jou" en "overgave" geschreven. Maar naast deze leuke nieuwe ontwikkelingen ben ik ook bezig met het uitwerken van een bijzondere vorm van zwangerschaps educatie, rondom het thema "bewust zwanger" wat inhoud dat ik liedjes heb gemaakt voor het ongeboren kindje en zwangerschapsmeditaties. Zo leuk dat ik nu al mijn passies kan samenbrengen in een onderdeel en mijn oude vak als verloskundige weer op een andere manier tot uiting kan brengen. Ik hou jullie op de hoogte...


Januari 2014
De allerbeste, mooiste en liefste wensen voor 2014!
Er is weer een heel nieuw jaar aangebroken vol met nieuwe ontwikkelingen en ook de agenda begint weer aardig te vullen. Van de thuisconcerten die ik ga geven zitten de eerste twee al vol, zo fijn!
De laatste tijd heb ik geregeld voor andere mensen liedjes geschreven. Ter ondersteuning van hun boek of event of een persoonlijk levensverhaal. En dit is me zo goed bevallen dat ik dat voortaan ook als dienst wil gaan aanbieden. Wil je een song helemaal speciaal op jou zelf afgestemd, of ter ondersteuning van je produkt, dienst, of bv zelfgeschreven boek. Ik maak graag iets voor je. Via het conctact formulier of via het reserveringsnummer kan je informatie hierover aanvragenNovember 2013
Ben inmiddels weer begonnen met de opname van een studio album!! Waarschijnlijk wordt hij helemaal Nederlandstalig! voor mij een behoorlijke stap, maar het voelt natuurlijk om in het Nederlands te schrijven/zingen. Aan het album gaan deze keer, naast Martin Verdonk en Mark Dekkers ook nog andere muzikanten meewerken..... die hou ik nog even geheim. Ook ben ik begonnen met een reeks "thuis" concerten. Tijdens deze concertjes ( max 15 personen) gewoon bij mij thuis, zing en speel ik ook al wat nummers van het nieuwe album en nummers die ik nog nooit heb uitgebracht. Omdat de eerste twee al bijna vol zitten ga ik waarschijnlijk 2 keer per maand op een zondagmiddag mattinee (15.00 - 17.00 uur) ze verzorgen. Ik ontvang je met koffie/thee en iets lekkers. Vergoeding is 15 € per persoon. Als je wilt reserveren neem even contakt op via het feedback formulier op de site.

Ook zijn we bezig met de video clip voor de dance Track van Dream. Deze volledig geproduceerde dance hit heb ik gemaakt in samenwerking met René Groenenveld en Ferry Dinkelaar van studio Mediasaloon. De clip wordt volledig geanimeerd door Tim Bootsma en geillustreerd door mijn nicht Doran Matton. Ik hoop jullie hem zo spoedig mogelijk te laten zien.
Bij deze wens ik jullie een heerlijke decembermaand toe!!


juni 2013
De live cd is klaar! vanaf 12-06 kan ik hem gaan versturen. Het heeft even geduurd, maar het resultaat is mooi geworden! inmiddels hebben we er ook twee mooie clips bij gemaakt. Allebei live vanuit de Meerpaal zodat je een impressie kan krijgen van het concert. Je kunt ze vinden op de homepage en onder "video's" Ben benieuwd wat je er van vindt!
De vakantie periode komt ook weer in zicht. Voor mij nog een paar optredens en dan gaan we na de zomer weer verder. Wens jullie alvast een heerlijke zonnige zomerperiode toe!


April 2013
We kijken terug op een stel mooie concerten en omdat de reacties zo overweldigend waren zijn we alweer bezig met het plannen van nieuwe concerten ( najaar 2013) Momenteel zijn we bezig met het afmixen van de live cd die opgenomen is in de Meerpaal op 10 maart 2013. Verwacht wordt dat deze eind mei klaar is. Wil je op de hoogte gehouden worden van de concerten of wanneer de live cd klaar is neem dan even contakt op via het contakformulier op de website.


28 oktober 2012
De videoclip van "laat me zien wie je bent" is klaar!! Dankzij jullie! Dankjewel voor het vertrouwen en het sturen van alle foto's.Ik hoop dat jullie de video net zo mooi vinden als ik..
(Helaas hebben we niet alles kunnen gebruiken voor het videoclipje)

"Muziek zegt meer dan woorden ooit in gevoel kunnen uitdrukken"
Yvonne Tuinte


september 2012
Het is weer zover. We zijn bezig met het plannen van een theatertour en de eerste zal plaatsvinden in de Meerpaal in Dronten op 10 maart 2013 van 15.00 - 17.00 uur! Tijdens dit "muzikaal verhaal" wordt Yvon bijgestaan op Contrabas door Mark Dekkers, David Wildschut op Saxofoon en gitaar en op Percussie door Martin Verdonk.


Mei 2012
Yvon gaat uitbreiden!! Sinds een maand speelt Yvon nu met Contrabassist/bassist Mark Dekkers.
En de primeur is op 23 juni in het prachtige "Ophodenpijl" http://www.Ophodenpijl.nl ( zie agenda) samen met Mark verzorgt Yvon die dag 3 concerten.
Het leuke is dat Mark en Yvon ooit al samen hebben gespeeld in de muziekschoolband nu meer dan 24 jaar geleden.


Yvon is "wijze spreker" geworden bij sprekersbureau wijze sprekers http://www.wijzesprekers.nlen http://www.Reconnectevents.nl waarbij ze haar "muzikaalverhaal" of "muzikaalverhaal op maat" ten gehore brengt.


Muzikale dienstverlening op maat

De laatste tijd kreeg ik steeds vaker speciale verzoeken. Bijvoorbeeld: Yvon, kun je ook een deel van je theaterprogramma verzorgen tijdens onze open dag? Of: Yvon, zou je jouw muzikaal verhaal op maat kunnen maken voor een onze themadag? Ook kreeg ik verzoeken om muzikale omarming van mooie of soms verdrietige momenten. Ik ben ontzettend dankbaar dat mijn verhaal en muziek inspiratie geeft, troost biedt en voor mensen een positief steuntje in de rug is. Het heeft mij geinspireerd om mijn dienstverlening in verschillende vormen op maat aan te bieden, zodat het makkelijker is om het in te passen in (dag)programma's.
Ik heb mijn muzikale dienstverlening daarom vormgegeven als pakketten en je vindt ze op de pagina Boekingen. Ben je benieuwd hoe deze pakketten eruit zien en wat ze inhouden?

Yvon is lid van BUMA/STEMRA en haar muziek wordt auteursrechterlijk beschermd
relatie nummer: 2203855