Startpagina

free download 'Friend'Download hier gratis het liedje "Friend" van Yvon

Het liedje "Friend" heb ik geschreven als dankbaarheid voor hele liefdevolle vriendschappen die ik mag ervaren. Ik zou het heel fijn vinden als je dit liedje wilt doorsturen of mensen attent wilt maken op deze download. Al is het maar om jou eigen vrienden te bedanken voor hun fijne vriendschap. Heel veel luisterplezier.

Vriendschappen zijn bijzonder en iets om dankbaar voor te zijn. Dit werd nog eens extra duidelijk toen een van mijn hartsvriendinnen ( en moeder van 4 kinderen) 7 dec 2011 plotseling overleed op 42 jarige leeftijd. Ze speelde kort daarvoor nog mee in de videoclip en ze is een van de redenen waarom ik dit liedje heb geschreven. Het concert op 12 februari is aan haar opgedragen.
Wat ben ik een rijk mens dat ik zo'n mooie vriendschap heb mogen ervaren en ik wens het iedereen toe..Martin Verdonk, percussie http://www.Martinverdonk.com
Nick Verstappen, gitaar en Bas
Yvon, keys en vocals,arrangement en tekst

De opname van "Friend" heeft plaatsgevonden in de Mailman studio in Utrecht en het liedje is afgemixed door studenten van het Herman Broodcollege in Utrecht onder leiding van Martijn Groeneveld.

Je kunt het liedje via onderstaande link downloaden.

DOWNLOAD HIER GRATIS ''FRIEND'' VAN YVON [7.764 KB]
De videoclip (zie hieronder) bij het liedje Friend is opgenomen in ''Flavour'' het nieuwe restaurant in De Meerpaal in Dronten.